Arkistot

Suomen Korutuote

Nyt Erjon Kellon valikoimiin kuuluvat myös Suomen Korutuotteen korut.

Katso valikoimaa Korutuotteen sivuilta, ja kysy meiltä!

Kulta-Mäki Oy

Kulta-Mäki oy on perheyritys ja toiminut alalla yli 50 vuotta. Jo vuosikymmeniä yrityksemme erikoisalaa on ollut kultaketjut, niiden valmistus ja nykyään pääasiallisesti maahantuonti. Kultaketjut maahantuodaan suurimmalta osaltaan Italiasta.

Erjon Kellosta saat Kulta-Mäen ketjuja.

Kultakeskus

Kultakeskus Oy on Suomen suurin jalometallialan yritys. Koko maan hopeatuotteiden valmistuksesta Kultakeskuksen osuus lähentelee 85 % ja kotimaassa myytävistä koruistakin huomattava osa on valmistettu Kultakeskuksessa.

Erjon Kellosta saat mm. Kultakeskuksen koruja ja pöytähopeita:  Muun muassa Chippendale-, Tähkä, Romantiikka, Aino- Suomi- ja Musla -sarjan tuotteita sekä kynttilänjalkoja.

Ailio

Timanttikoruvalikoimastamme löydät mm. Ailion koruja.

Kultaseppä Ailio Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista, omaleimaisista, perinteisellä ammattitaidolla valmistetuista koruista. Timanttien laatuluokitus kaikissa koruissa Wesselton VS.

Pääasiallisesti muotoilusta on vastannut Jukka Ailio, Vuoden kultaseppä 1994. Nykyisin mallistoa suunnittelevat Arttu Ailio ja Tuukka Ailio.

Lumoava kultakorut

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.