Arkistot

Leatherman – monitoimityökalut

Leathermanille tyypillisesti kaikki tarvittava on kätevänä kokonaisuutena. Keskikokoisissa voimanpesissä keveys ja monipuolisuus muodostavat kompaktin liiton. Siis ominaisuuksia, jotka ovat työkaluissa aina kovassa huudossa!

Ja käyttömukavuudesta sekä tyylikkäästä muotoilusta on helppo antaa lisäpisteitä.

Led Lenser – valaisimet

Mallistossa on pienikokoisia minivalaisimia sekä erittäin vaikeisiin olosuhteisiin tehtyjä ammattilaisen valaisimia, joiden valovoima nousee huikeisiin lukemiin. Led Lenser valikoimaan voit tutustua päämiehemme Nordic Trailin sivuilla.

Zippo-sytyttimet

Aidon ja oikean Zipon tunnistat sytytintä käyttäessäsi kuuluvasta ”klik-äänestä”. Tutustu valikoimaan.

Nordic Trail Zippo-sivut löydät täältä.

Chef’s Choice -teroittimet

Chef’s Choice on amerikkalainen timanttilaikkateroituskoneisiin ja timanttipinnoitettuihin teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja.

Eva Solo – keittiödesign

Eva Solon tuotteissa yhdistyvät tarkoin harkitut materiaalit, kaunis muotoilu ja toiminnallisuus.

Yli sata designpalkintoa voittaneen Eva Solo -tuotemerkin lähtökohta on kauniin muotoilun lisäksi tuotteen toiminnallinen laatu ja innovatiivinen tapa tehdä tuttuja asioita.

Astu sisään Eva Solon upeaan maailmaan!

Exentri – lompakot

vapaa-aika_exentri_lompakko

EXENTRI™ – ensimmäinen lompakko, jossa on ”kosketusnäyttö”!

Älypuhelimen käyttäjälle on nyt tarjolla myös älylompakko. Kaksi eniten käytettyä korttia on näkyvillä ja helposti saatavilla avaamatta lompakkoa – työnnät vain peukalolla kortin ulos.

Norjalainen, nahasta ja teräksestä valmistettu EXENTRI™ -lompakko on täysin omassa luokassaan käyttöominaisuuksiltaan ja kooltaan.

EXENTRI™ sopii miehelle tai naiselle, joka haluaa olla hyvin organisoitunut ja pitää mukanaan kaiken tarpeellisen, mutta ei mitään turhaa.

Tutustu Mastermarkbrands.fi

Ögon – lompakot

Ögon Designsin suunnittelema alumiinilompakko on tyylikäs tapa kantaa kortit ja setelit mukana.
Lompakon ulkokuori on ultrakevyttä ja iskunkestävää alumiinia. Pyöristetyt kulmat takaavat käyttömukavuuden. Yksivärisissä 5A lompakoissa on etupuoli sileä ja takapuolella on kevyesti sormin tuntuva viivakuvio. Muut mallit ovat molemmin puolin sileitä.
Lompakon sisällä avautuu viuhkamaisesti 7 lokeroa, jotka on valmistettu repeytymättömästä, tukevasta pvc-muovista. Lompakon avautumiskulma on suuri, joten sisältöön pääsee helposti käsiksi. Avataan ja suljetaan luotettavalla ja kestävällä napsautusmekanismilla.

Vulkanus – veitsenteroittimet

Yksinkertaisesti terävä

Vulkanus-veitsenteroittimet hiovat hyvin tylsäksikin kuluneet veitset uuteen terään ja viimeistelevät veitsen huipputeräväksi. Helppokäyttöinen Vulkanus pitää teroituskulman aina oikeana ja teroittaa myös aaltoteräiset veitset.